مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به عنف

با سلام حدود 8 ماه پیش برای جای پارک با همسایه دعوا کردیم و این دعوا ب منزل ما کشیده شده و چون من تنها بودم عکس گرفته و‌با 110 تماس گرفتیم در همین حین بقیه اعضای خانواده به منزل رسیدن و با انها درگیری و‌نزاع صورت گرفت هم ما و هم انها شکایت کردیم ما ب جرم‌ ورود به عنف و انها نزاع و خود زنی هم داشته اند دیه سنگین است میخواستم دو سوال بپرسم ب نظر شما ایا برای ما ک چون دفاع از خودمون بود موقع نزاع زندان حکم داده میشود کسی شکستگی‌و‌نقص عضو نداشته
دومین سوال من این است در صورتی که حکم ورود به عنف بگیرم معمولا چقدر زندان برای انها داده می شود و ایا اگر زندان حکم بدهند برای انها حکم را میتوانند با حکمی جایگزین کنند مثلا پول با سپاس از شما البته وکیلم گفت به احتمال 80 درصد میتوان ورود ب منزل ثابت کرد چون داخل عکس ها کاملا مشخص است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بستکی به شرایط ارتکاب جرم و مجرم دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که دفاع مشروع بوده خیر