مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زن

با سلام خدمت وکلا و اساتید محترم. همسره بنده ادعا دارن که در پانزده ماهه گذشته من هیچ خرجی و نفقه ای بهشون ندادم،در صورتی که طبق اسناد و مدارک بانکی نزدیک به بیست و سه میلیون تومن واسشون پول واریز کردم،بعدشم که بهشون میگم در توانم پول دادم میگه این خورده پولا به درده خودت میخوره اسمش نفقه نیستش،مگه من یه کارگره فصلی هستم و الان بیکارم چقدر درآمد دارم،حتی از خانوادم قرض میکنم بحساب ایشون میریزم،میخواستم بدونم نفقه چجوری آخه محاسبه میشه؟اونم توی خانواده سطح پایین عین من که هیچ چیزی به نامم نیست حتی بیمه هم ندارم الان که 38 سالمه و شغلم ندارم،نفقه به چه صورت تعیین میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه طبق نظر کارشناس مشخص می شود
با توجه به توضیحات ارائه شده چون نفقه پرداخت شده این مبلغ از نفقه کسر می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ نفقه با توجه به شأن زوجه و درامد زوج توسط کارشناس محاسبه خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باتوجه به شرایط ووضعیت شما وتحصیلات ووضعیت همسرتان تعیین میشود