مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل پیش قسط و توقف اجرای حکم

باسلام.بنده محکوم شده ام به مبلغ 600میلیون پیش قسط باماهی 5میلیون بعلت ناتوانی درپرداخت حکم جلب صادر شد که پدرم سندخانه خودشو برام معرفی کرد که جلب نشم وسند مراحل مزایده رو داره میگذرونه که تاریخ مزایده ماه اینده میباشد وبنده تقاضای تعدیل پیش قسط کردم که دادگاه بدوی پذیرفت وتبدیل شدبه 200میلیون پیش قسط ولی حکم قطعی نشده حالا چکاری باید بکنم که با حکم تعدیل بتونم جلوی مزایده خانه رو بگیرم؟ممنونم از راهنمائیتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اقساط را به گونه ای دیگر پرداخت کنید مبتوانید مانع مزایده شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ 200 میلیون را به حساب صندوق دادگستری واریز و درخواست ‌توقیف اجرای ‌حکم و مزایده را نمایید
و