مشاوره حقوقی رایگان - ملک قرارداد

سلام وقتتون بخیر‌ پدر بنده میخواد ملکی را به من بدهد ولی محضر و مخارج اضافی را نیمخواهیم انجام بدیم هزینشو نداریم.‌‌‌ حالا چه راهی چه قراردادی محکم هست که بنویسیم و شاهد الباقی خواهران برادران امضا کنند‌ منظورم قولنامه خرید فروش یا صلح نامه است؟ قولنامه مبلغ نیم درصد ارزش کل ملک من‌ به پدرم بدهم به عنوان ثمن معامله و فیش را ضمیمه کنم . یا صلح‌ نامه پدر هبه بدهد به من شاهدین هم‌ امضا کنند؟ کدام مورد؟ فقط شنیدم اداره مالیات هرچیزی که مفت مجانی به دست بیاری بدون انتقال پول باشد ازت مالیات اتفاقی میگیرد یعنی بیست درصد . لطفا محکم ترین راه تو این شرایط رو بهم بگید‌

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید تحت عنوان صلح منتقل نمایید صلح دستی نیز معتبر است