مشاوره حقوقی رایگان - جلسه رسیدگی تجدید نظر

سلام و وقت به خیر خدمت وکلای محترم،
من رای بدوی نفقه به نفعم بود،زوج تجدیدنظر خواست الان ابلاغیه جلسه رسیدگی حضوری اومده برام، سوالم اینه که گذاشتن جلسه یعنی دادگاه تجدیدنظر تصمیمش لغو حکم بدوی است؟ یعنی پرونده به ضرر من تموم شده یا نه امکانش هست توی جلسه حکم بدوی که به نفع من بود تایید بشه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید در جلسه دادرسی تجدید نظر دفاعیات خود را ارائه نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
رسیدگی در دادگاه تجدید نظر به معنی تایید یا رد حکم بدوی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این حالت، برای تعیین دقیق وضعیت پرونده شما، بهتر است با وکیل خود تماس بگیرید و از او بپرسید. برای پاسخ به سوال شما، باید بدانید که جلسه رسیدگی تجدیدنظر ممکن است به دلیل مسائلی مانند اشتباه در روند قضایی، اشتباه در ارائه مدارک یا شاکی یا متهم داوطلباً درخواست کند.

در بعضی از موارد، پس از بررسی و دادن فرصت برای ارائه مدارک و توضیحات بیشتر، دادگاه قطعیت حکم بدوی را تأیید می‌کند. در صورتی که اطلاعات و مدارک شما کامل و قابل قبول باشد، احتمال تأیید حکم بدوی وجود دارد.

به همین دلیل، بهتر است به همراه وکیل خود به جلسه حضور داشته باشید و اطلاعات و مدارک لازم را به دادگاه ارائه کنید. اگر شما در این مورد نگران هستید، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و نظر او را در این مورد بپرسید.