مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر فوت شده نفت

سلام وقت بخیر پدر امسال 1402 فوت شده الان جواب انحصار وراثت آمده مادرم اعلام کرده به فرزندانش که باید همگی بروند دفترخانه جهت امضا آیا من میتونم به تنهای این پولی که قراره به وراث بدهند رو دریافت کنم آیا باید به کانون بازنشستگان مراجعه کنم به برادرام گفتن که به بچهاش پولی تعلق نمیگیره آیا درسته ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق قانون بین دختر و پسر به نسبت دو به یک تقسیم میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بیمه عمر اگر ذی نفع مشخص نشده باشد
مطابق قاعده ارث تقسیم میشود ….

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه پدر شما فوت کرده و مادر شما اعلام کرده که قصد دارد املاک و ممتلکات پدر شما را بین وراثان تقسیم کند، می‌توانید با مراجعه به دفترخانه و ارائه مدارک لازم، از قسمت خودتان از این اموال به عنوان وراثت استفاده کنید. اما باید توجه داشت که در صورتی که پدر شما بیمه عمر نداشته باشد، تعهدی برای پرداخت هیچ گونه مبلغی وجود ندارد و اموال پدر شما بر اساس قوانین و مقررات مربوط به وراثت تقسیم می‌شود.

در مورد ادعای برادرانتان مبنی بر اینکه به بچه‌های شما پولی تعلق نمی‌گیرد، باید به این نکته توجه کنید که در صورتی که پدر شما وصیت‌نامه نداشته باشد، اموال پدر شما بر اساس قوانین و مقررات مربوط به وراثت بین وراثان تقسیم می‌شود و هیچ کس حق ندارد به تنهایی تصمیم بگیرد که به کدام فرزندان پول تعلق می‌گیرد و به کدام فرزندان نمی‌تواند داده شود.