مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سوار بدون گواهینامه با عابر پیاده

درود بر شما
با سپاس از توجه شما
چند روز پیش یک موتور سوار بدون گواهینامه و بیمه نامه با پدر من تصادف کرده و در کروکی پلیس مقصر راننده ی موتور سیکلت بوده است، هر دو نفر به اورژانس مراجعه کرده بودند و سپس پدرم به پزشک قانونی
سوالات من:
1- مجازات موتور سوار بدون گواهینامه منجر به جرح چیه؟
2- اگر مجازات زندان داره، آیا میتونه زندانی رو بخره؟
3- در پزشکی قانونی یه سری از مشکلات ثانویه که بر اثر تصادف رخ میده رو قید نکرده و همچنین مدت زمان استراحت رو قید نکرده باید چه کنیم؟
4- اگر وکیل بگیریم، آیا هزینه های وکیل بر عهده ی راننده ی موتورسیکلت که مقصر بوده ، میباشد؟
5- یه سری هزینه هایی بابت گرفتن عکس های مختلف از ناحیه های مختلف بدن داشتیم که مطمئن بشیم مشکلی پیش نیومده و کلی ویزیت دکتر و متخصص، اینها چی میشه؟
6- من که به همراه پدرم مجبور بودم بروم برای انجام کارهاش و از کار و زندگی افتادم چطور میتونم خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دوست عزیز با توجه به توضیحاتتان راهنمایی های زیر را دارم:

1- با توجه به اینکه راننده موتورسیکلت بدون گواهینامه بوده و مسبب تصادف می باشد ، مجازات او می تواند تا یک سال حبس تعزیری باشد.

2- راننده نمی تواند زندان را خریداری کند.

3- برای ثبت مشکلات ثانویه احتمالی و مدت استراحت باید به پزشک مراجعه کنید و بر اساس نظر پزشک پرونده را در پزشکی قانونی به روز رسانی کنید.

4- هزینه وکیل باید توسط راننده موتورسیکلت پرداخت شود.

5- هزینه های درمانی و ویزیت های پزشکی شما را می توانید از مقصر دعوا کنید.

6- خسارت های ناشی از دوری از کار را نیز می توانید از مقصر دریافت کنید.