مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وراث دیگر به دلیل پنهان کردن خودرو و وسایل

سلام خسته نباشید اگه میشه به مورد من یکم خاص فکر کنید وجواب بدید من پدر ومادرمو از دست دادم قبل از فوت پدر از اوجایی که مریض بودن صاحبخونه جوابمون کرد من هم به ناچار اثاث و به خواهرم سپردم تا جایی رو کرایه کنیم ولی پدرم که راننده تاکسی بود از دنیا رفت . متوفی قبل از فوت تصادف بدی کرده بود ماشین تو تعمیرگاه بود که خواهرم رفته ماشین از تعمیرگاه بیرون اورد و با اسباب خونه که امانت بود ودیگه هیچ کدومو پس ندادن به من به بهانه اینکه واسه مخارج بیمارستان پدرم پول دادن وادرس عوض کردن و من یک ساله دستم به هیج جا بند نیست .. از کلانتری بامن تماس گرفتن چون بیمه نامه با شماره من بود که ماشین تو خیابون بدون پلاک رها شده گفتم جریان اینه گفتن برو دنبال کاراش من درخواست انحصار وراثت کردم ایا میتونم شکایت بابت این موضوع از اونا بکنم یا نه ؟میترسم دوباره ماشین و اسباب و ببرن ... ترخدا منو راهنمایی کنین خیلی گرفتارمو تنها امیدم همین ماشینه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله شما میتوانید اقدام به طرح دعوی کنید