مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک از پدربزرگ به نوه

سلام مادر من قبل پدربزرگم فوت کرده الان پدر بزرگم میخواد بخشی از ملک هایش را به من واگذار کند چطور میتوان اقدام کرد و این زمین ها ثبتی نیستند قولنامه هستند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد
منع قانونی ندارد. الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود.......

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان می‌توانند با اختیار کامل اموال خود را به هرکسی خواستند منتقل کنند