مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخیر. من تاالان حدود 4ماه است شاغل بودم ولی بعد بحث گفتن دیگر سرکار نروم ایا میتوانم شکایت کنم؟ و اینکه نفقه من به چه صورت میشود؟ و ایا بنده مجبور هستم کارهای خانه را انجام دهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقتی زیر یک سقف زندگی می کنید خوراک و مسکن و بهداشت نفقه شماست اگر مهیا کنند دیگر پرداخت نقدی موضوعیت ندارد....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اجباری به انجام امور خانه نیست و نفقه همان خوراک و پوشاک و مخارج امور خانه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید نفقه خود را دریافت کنید و بابت کارهای منزل تقاضای اجرت المثل ایام زندگی مشترک نمایید