مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارشناس

با سلام. بنده حدود 2ماه پیش پراید خریدم کارشناسی کردیم شاسی موتور ترک داره. بعد از 2ماه متوجه شدیم ماشین تصادفی بوده وشاسی عوض میباشد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
البته زمانی قابل فسخ است که در قرارداد حق فسخ ساقط نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست تامین دلیل انجام دهید و سپس درخواست فسخ را داشته باشید