مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام .بنده بنا بدلایلی همسرم راطلاق دادم وایشان از طریق اداره ثبت ماشینم را توقیف کرد و حدود یکسال ونیم یک چهارم حقوقم را حدود 36 میلیون دریافت کرد و همچنین مبلغ 29 میلیون بابت نفقه به ایشان پرداخت نمودم و در حکم طلاق ودادنامه اعسار اعلام شد که مبلغ 30 میلیون بابت نحله هم پرداخت شود ولی 5 میلیون نقد مابقی ماهیانه 1500000هزارتومان وبا ده درصد استهلاک سالیانه و پس از پرداخت اخرین قسط نحله سپس هر ده ماه یک سکه به زوجه پرداخت گردد تا استهلاک کامل 350 عدد سکه و درضمن حضانت دوفرزندم دختر 14 ساله با پسر 9 ساله با من است و کل ماشین را به عنوان تنصیف اموال دادم به همسرم البته 17 سکه هم در محضر بخشید و طلاهای من را برنگرداند من شکایتی هم نکردم ومبلغ 36 میلیون پولی که از طریق ثبت گرفت هیچ جا برای من حساب نشد و حالا پس از 6 ماه پرداخت قسط نحله همسرم با یک نامه از قاضی یک چهارم حقوقم را ضبط کرد . و هیچ حکم جدیدی هم صادر نشده است یعنی من باید همزمان یک چهارم حقوق بعلاوه 1.650.000تومان نحله و هر 10 ماه یک سکه به خانم بدهم و درضمن هیچ اموالی جز ماشین نداشتم که بنام خانم زدم و به غیر از حقوق هیچ چیز دیگر ندارم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
امکان اجرا دو حکم روی حقوق شما نیست ؛ فارغ از صحت حکم صادره ؛ به حسابداری اداره مراجعه و موضوع را اعلام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تعدیل اقساط دهید.و مستندات پرداخت از طریق ثبت را هم‌ضمیمه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید