مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متراژ در محاسبه هزینه ها و شارژ ساختمان

با سلام
ما در یک ساختمان 7 واحدی هستم که 3 طبقه تک واحدی 180 متر و 2 طبقه 2 واحدی هر کدام 90 متر هست
هزینه های تعمیر اسانسور لوله کشی عمومی نگهداری موتور خانه نقاشی راه پله نظافت
بر اساس متراژ یا بطور مساوی بین هر واحد تقسیم میگردد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده هزینه ها بر اساس متراژ محاسبه می شود