مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام
یکی از دوستان من تو حوزه ارز دیجیتال کار میکنه و تونست تو این مدت سرمایه خوبی به دست بیاره.بعد شروع کرد به تبلیغات پیش دوست و آشنا که پولاتونو بدین به من براتون کار کنم.
تو این مدت به بعضیا سود پرداخت کرد و بعضیام هیچ پولی ازش نگرفتن به امید اینکه سرمایشون بیشتر بشه.
گذشت تا اینکه حساب ایشون تو یه صرافی خارجی با موجودی 30 میلیارد تومن که هم پولای خودش توش بوده هم پولای مردم بلوکه شد.
ایشون به گفته خودشون برای اینکه بتونن حسابو باز کنن رفتن به یه فرد ناشناس که تو اینستا پیدا کرده بودن تمام اطلاعاتت حسابو دادن.اون فردم حسابو باز کرده و همه پولا رو برداشت زده.
تو مدتی که حساب بسته بوده و حتی بعد اینکه به گفته خودش پولا دزدیده شده،
چون چک داشته و باید پاس میکرده شروع میکنه به تبلیغات بیشتر که به من پول بدین، من تا دو ماه دیگه سرمایتونو سه برابر میکنم.از یه عدم قرض گرفت و چکای خودشو پاس کرد.
بعد یه مدت قضیه لو رفت.
الان نه پولایی که قرض گرفته رو میده نه هیچ پول دیگه ای.با وجود اینکه خونه و ماشین و کلی طلا داره هیج اقدامی برای فروششون نمیکنه و میگه کسی که به من پول داده تو سود شریک بوده تو ضررم شریک بوده.الانم پولا نیس وشماها کاری نمیتونین بکنین.
و میگه مدرکی علیه من ندارین
رسید بانکی و چت و پیامک مدرک نیس علیه من.
حالا سوالم اینه ایشون از حدود 60 نفر پول گرفتن گه خیلیاشون هنوز خبر ندارن اما من 20 نفرو میشناسم که مطلع شدن و همگی میخوان الان شکایت کنن.
ایا شکایت ما به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید
نتیجه قابل پیشبینی نیست