مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه توسط فروشنده به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن معامله

سلام اینجانب فروشنده در تاریخ 2/3 /1401 مشاور املاک آپارتمانی را به مبلغ 580 میلیون تومان به خریدار فروختم تعیین شد تعیین و تعهد شد مبلغ 33 میلیون تومان به آقای اینجانب پرداخت گردد مبلغ سه میلیون تومان در هنگام عقد قرارداد مبلغ 50 میلیون تومان به مستاجر از بابت تخلیه پرداخت گردد جمع مبالغ فوق پرداخت توسط خریدار مابقی ثمن معامله برابر با موبایل نامه مقرر شد در تاریخ 1401 همزمان با تحویل مورد معامله و سند زدن توسط فروشنده پرداخت مابقی ثمن توسط خریدار انجام گردد که متاسفانه خریدار نسبت به این موضوع امتناع ورزیدن بعد از مدت 3ماه از گذشت تاریخ محضر صورتجلسه در تاریخ 23/6/1401فی ما بین خریدار و فروشنده در دفتر مشاور املاک تنظیم گردید که خریدار متعهد شد حداکثر تا تاریخ 1401/7/2 ما بقی ثمن را پرداخت کند مجدداً نسبت پرداخت ثمن خریدار امتناع ورزیدن و اقدام به طرح دادخواستی به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه نمودندو منجر به صدور حکم محکومیت ایشان گردید اینجانب ارسال اظهارنامه به خریدار اعلام نمودم که جهت دریافت مبالغ پرداختی به اینجانب مراجعه نماید در غیر این صورت از ایشان در مراجع قضایی اعلام شکایت تمامی خسارات وارده بر عهده ایشان می باشد و هیچگونه حقی نسبت به هرگونه حقوق مورد معامله نخواهد داشت متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است