مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

سلام، برای زمینی که حدود 40 سال پیش شخصی تصرف کرده و در آن کسب و کار راه انداخته مغازه و ساختمان ساخته، حکم استرداد 50 سال پیش داریم، و پس از مرگ پدر بزرگم، فرزندانش مالیات بر ارث این ملک را هم داده اند، اما هیچ وقت برای پس گرفتن ملکشان اقدام نکرده اند، الان پدرم فوت کرده است و این مدارک دست من است، میتوانم برای پس گرفتن ملک اقدام بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مدارک شما دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حکمی که اخذشده باید بررسی شود بهتراست از طریق ارسال مدارک و مشاوره تلفنی راهنمایی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند