مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خلاف واقع

سلام
من سال 1400 به مدت 7 ماه به یک شخصی آموزش میدادم به صورت خصوصی در منزل ایشان و بابتش طی چهار فقره کارت به کارت (از طریق مادرش )به حساب من 15 میلیون جمعا واریز شده(من اصلا نمیدونستم مادرش واریز میکرده) حالا این شخص با بنده سر یک سری مسائل به مشکل خورده مادرش شخصا از من شکایت کرده که من این پول رو به ایشون دادم که برای من سهام بخره ...در ضمن اقرار تایپی این شخصی که بهش آموزش میدادم تو تلگرام هست پرینت گرفتم و سی دی کردم...شواری حل اختلاف رفتم میگه مادرش میگه بچه ی من بالغه خودش میدونه من بابت آموزش ندادم شخصا بابت خرید سهام(دروغ محضه) دادم بهش ...اگه ممکنه راهنمایی کنین چجوری از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مستندات و دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید و دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اون خانم باید ادعای خودش را ثابت نماید شما نیازی به اثبات گفته خود ندارید