مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری

سلام در خونه یکی از دوستان بودیم که یک دوست تازه واردی که دو سه جلسه از آشناییمون میگذشت سر موضوع که در مورد شکایت کیفری من از یکی از همسایگانه همین دوسته تازه واردمون بوده بحث بالا گرفت و ایشون با سلاح سرد شروع به تهدید کرد و بعد با کمک صاحب خانه که دوست مشترکمون بود شروع به زور گیری و خیلی از وسایلم اعم از کارت شناسایی و کلید منزل و …. به سرقت بردن و من با شانس بعد یک ضربه شدید به کمرم برهنه فرار کردم چجوری باید شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید ?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ‌مراجعه به دفتر ‌خدمات قضایی شکوائیه توهین و تهدید و ضرب و جرح و اقدام به زور گیری را
بر علیه هر دو نفر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه نمایید سپس شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان سرقت به عنف و تهدید و توهین و فحاشی و ضرب و شتم شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عناوین گوناگون مجرمانه‌ای به وقوع پیوسته است. تهدید به قتل با سلاح گرم، ورود به عنف، نزاع دسته جمعی، ضرب و شتم و سرقت از جمله عناوین مجرمانه‌ای هستند که شما می‌توانید بر مبنای آنها اقدام به شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان توهین تهدید وضرب وشتم از هر دو نفر شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان زور گیری تهدید و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان توهین و تهدید وایراد ضرب و جرح می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و دوست خود را بعنوان شاهد معرفی کنید