مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بابت مهریه

با سلام و احترام
اینجانب کارمند رسمی بازنشسته دولتی هستم. قبلا حکم قطعی پرداخت هر 6 ماه یکعدد سکه بابت مهریه به زوجه از دادگاه تجدیدنظر خانواده را داشتم. در چند ماه اخیر با معرفی حقوقم توسط زوجه قاضی اجرای دادگاه خانواده راسا رای داده که بجای پرداخت قسطی سکه هر ماه یک چهارم حقوق بازنشستگی ام توقیف و به حساب زوجه واریز شود و اداره متبوع اینجانب نیز در حال اجرای آن است!!! بنا به رای هیئت نظارت اسناد رسمی چون تمام 500 سکه مهریه زوجه در دادگاه خانواده تامین خواسته شده در اداره اجرای اسناد رسمی هیچ پرونده ی مهریه ندارد. همچنین اینجانب بنا بر گواهی اجرای دادگاه خانواده به اداره اجرای اسناد رسمی هیچگونه بدهی حال و معوقه ای در پرداخت مهریه نداشته و ندارم.
حال از حضورتان دو سوال دارم:
1- آیا قاضی اجرای احکام دادگاههای خانواده قانونا چنین اختیاری دارد که حکم قطعی پرداخت هر 6 ماه یک سکه را به کسر یک چهارم حقوق بازنشستگی ام تبدیل و تغییر دهد در حالی که در عقد نامه بر پرداخت عین سکه عند المطالبه تصریح شده است؟؟؟
2-آیا اداره اجرای اسناد رسمی قانونا میتواند به درخواست زوجه مرا ممنوع الخروج کند در حالی که همه ی مهریه در دادگاه خانواده تامین خواسته شده و اینجانب به شرح گفته شده هیچ معوقه ی حال و گذشته ای ندارم؟؟؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. ممنوع الخروجی می بایست رفع شود. مگر اینکه اقساط ماهیانه را نپردازید که دوباره ممنوع الخروجی برقرار شود.