مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای ماده237و238

سلام اگر شخصی خود را وکیل جا بزند الکی،وعمدا بجای عقدجعاله بیع زمینی اخذکند دربرگ آچاری ازخواهان به متراژ3هزارمتر به علت فقدان سواد کافی خواهان مورخ93 وثمنی صوری قیدکند خوانده دربیع که قیدشود نقدا به خواهان پرداخت شد کل ثمن،ودربرگ آچار مجزای دیگری خواهان فعل مثبتی شرط کندوخوانده امضا کند وانگشت بزند،یعنی شرط شود خوانده کل زمین خواهان راکه20هزارمتر است دیوار بکشدومشکلات ثبتی رارفع کندوتحویل خواهان دهد واگر توانست3هزارمتر از20هزارمتر دستمزدخوانده باشدطبق عقد فوق،واگر نتوانست 3هزارمتر فسخ وباید برگشت کند،حال خوانده تا1402وعده الکی داده به خواهان و ادعا میکند خریدم ازت3هزارمترو،ومحرز گردد خوانده سو پیشینه دارد وکیل نیست.حتی سواد کافی ندارد،آیا میشودماده237 و238قانون مدنی یعنی الزام خوانده به وفای به عهد وانجام کار توسط دیگری رو ازدادگاه تقاضا نکنم ومستقیم ماده239قانون مدنی رو اجرا کنم؟یعنی ارسال اظهارنامه مبنی برفسخ وثبت بلافاصله دادخواست تایید فسخ برای دادگاه رد نمیشه اینجوری دادخواستم؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....