مشاوره حقوقی رایگان - گواهی نشوز چیست ؟

سلام. بعد از رای قطعی دادگاه و صدور اجراییه و مهلت ده روزه پس از بازرسی کارشناس از منزل، همسرم همچنان مراجعه ننموده است .
به اجرای احکام مراجعه نمودم و ایشان اعلام کردند "در صورت استعلام بابت تاریخ عدم تمکین بخاطر نفقه" و " درخواست ازدواج مجدد" باید به اجرای احکام مراجعه نمایم و صدور رای ناشزه در صلاحیت اجرای احکام نیست .
حال بنده باید چکار کنم ؟ تا همین جا که انجام داده ام کفایت میکند ؟
آیا گواهی تحت عنوان "گواهی نشوز" وجود دارد ؟ و اگر وجود دارد چگونه باید آن را اخذ نمایم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین گواهی صادر نمی‌شود قطعیت رای و تقاضای اجرائیه را نگه دارید و صورتجلسه......

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ گواهی نشوز مدرکی است که با استناد به آن می توانید اقدام به ازدواج مجدد و عدم پرداخت مهریه کنید . گواهی را بایستی از دادگاه دریافت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه بدوی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور ‌حکم قطعی الزام زوجه به تمکین و ابلاغ اجراییه اگر زوجه حاضر به ادامه زندگی مشترک نگردد ناشزه محسوب میشود و
و باید از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . بعد از قطعیت حکم الزام به تمکین، به نفع زوج ، ناشزه بودن زوجه ثابت شده . حکم ازدواج مجدد برای زوج صادر میشود و در ان ایام نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی نشوز وجود ندارد رای عدم تمکین نشوز محسوب می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که حکم الزام به تمکین قطعیت پیدا کند و مراحل اجرای حکم طی شود و زوجه حاضر به تمکین نشود دادگاه گواهی مبنی بر نشوز زوجه صادر مینماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که اجرایی ساده شود و زوجه تمکین نماید ناشزه محسوب می شود