مشاوره حقوقی رایگان - کسری زمین خریداری شده

با عرض سلام من 5 سال پیش زمینی اطراف تهران خریدم به صورت مبایعه نامه و کد رهگیری به مساحت 200 متر بعد از 3 سال وقتی نقشه یو تی ام زدم متوجه شدم مساحت زمین 179 متر است و 21 متر کسری دارد حالا از کجا و چه اقدامی باید انجام بدم.. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در پاسخ به پرسشی که در خصوص تاثیر کمتر شدن متراژ زمین بعد از وقوع معامله طرح نمودید باید گفت اینکه خریدار متوجه کسری متراژ شده است برای او موجب حق فسخ عقد می گردد. البته او می تواند به تفاوت قیمت رضایت داده و ملک را با همین میزان مساحت قبول نماید
♦ لازم به ذکر است که شما می توانید هرگونه ضرری را که از این بابت متحمل شده اید، همچنین ثمن معامله را نسبت به میزان کسری، از فروشنده ای که ملک را از او خریداری نمودید طلب نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید کسری متراژ زمین را دادخواست بدهید و مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر بود همان زمان برای مساحت با متراژ زمین اطمینان حاصل میگردید. اما اگر ثابت شود که شما از مسری متراژ اگاهی نداشته اسد میتوانید بابت ماو التفاوت دادخواست دهید و یا کلا معامله را فسخ کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی دقیق صورت گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مبلغ پرداختی با متراژ زمین مغایرت دارد بر اساس مبایعه نامه تنظیمی می‌توانید یا اقدام به گرفتن ما به التفاوت ثمن کنید یا می‌توانید اقدام به فسخ معامله کنید.