مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام ببخشید من چند ماه قبل عضو گروه قرض الحسنه وام مجازی شدم و قرار شد یه ماه بعدش وامو بده و گفت شریک گرفتم و فلان ماه بهت میرسه و من انصراف دادم الان بعد هشت نه ماه دقم داره میده برا پولم و هر چی میگم امروز فردا می‌کنه و میگه جایگزین و پول بیاد دستم و ال و بل خسته شدم میترسم شکایت کنم چون مقدار پولمم زیاد نیست سه میلیون هست و ده برابر این باز خرج کنم چکار کنم و آیا ما به التفاوت پولم رو میتونم بگیرم یا نه
ایشون چندین گروه آنلاین شاپ هم داره حدسم اینه با پول بقیه می‌ره اونجا سرمایه می‌کنه و پولاشونو خرج می‌کنه و هر وقت خواست میده حتی بهم گفت شکایت کنی ب جایی نمیرسیم زیادش قسطی میکنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما بلافاصله شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیانت در امانت از جمله جرائمی است که ارکان متفاوتی دارد بر همین اساس اگر ارکان ارتکاب جرم خیانت در امانت اتفاق نیافتاده باشد نمی‌توان بزه را ثابت دانست چرا که چیزی که در خیانت در امانت اهمیت دارد قبل از هر چیز دیگری اهمیت عناصر جرم است ،باید جمیع این عناصر را در نظر بگیریم اگر وجود داشت جرم مذکور اتفاق افتاده است اگر نه نمی‌توان آن را جرم دانست می‌توان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع یا طبق شرایطی سرقت دانست ولی خیانت در امانت خیر ، البته نباید این را نادیده گرفت که اگر پرونده در شعبه قضایی در جریان است باید مطالعه پرونده صورت گیرد و اگر هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است باید اسناد و مدارک بررسی دقیق و سنجیده ای شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت وجه میتوانید دادخواست مطالبه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد با توجه به توضیحات اخیر شما، طرف مقابل شما اقدام به کلاهبرداری کرده است و با مانور متقلبانه، اموال شما را تحصیل کرده است. پیشنهاد می‌شود شکوائیه تحت عنوان کلاهبرداری در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قسطی نمیشود شما اول اظهارنامه دهید و بعد هم دادخواست .در نهایت اگر حکم بگیرید تمامی هزینه ها قابل مطالبه هست