مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام من در شرکتی مشغول به کارم الان از من سفته 150 میلیونی خواستند اما در قرارداد نوشتند که در صورت قطع همکاری سفته ها در خصوص تعهدات قرارداد باید تا یکسال بعد از اتمام همکاری نزد شرکت باشد آیا این برای من مشکلی ایجاد میکند یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این عمل غیر قانونی است
امکان بروز مشکل وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد مورد اشاره یک طرفه و بیشتر حقوق کارفرما رعایت شده است . شما می توانید از طریق اداره کار ، نسبت به شرایط کاری ایجاد شده ، اقدام کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر قرارداد را داشته باشید مشکلی پیش نمیاد.