مشاوره حقوقی رایگان - حجاب اسلامی در ازدواج با نیرو انتظامی

نوشتین در زندگی با نیرو انتظامی چادر اجبار نیست و حجاب اسلامی هم کفایت میکنه ، منظور از حجاب اسلامی دقیقا چیه ؟؟؟
(مقنعه /شال و روسری /شلوار گشاد یا شلوار معمولی و نسبتا تنگ تر /مانتو روی زانو )
دقیقا چه پوششی؟؟؟؟
من شال و روسری سر میکنم ، مانتو تا زانو و شلوارمم گشاد نیست و به فرم پا هست و موها تا چقدر پیدا باشه مشکلی نداره؟
لطفا فوری راهنماییم کنید خواستگار نیرو انتظامی دارم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

جالب بود فکر نکنم اونقدر ایراد داشته باشه باخواستگارت صحبت کن حتما میدونه

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

مسائل خصوصی هست که باید با خواستگار خودتون به توافق برسین و واقعا مشاورین حقوقی نمیتونن بهتون کمکی کننو