مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به رضایت در پرونده

سلام بنده دریک روزساعت 10صبح باخانومی که رفت امدخانوادگی داشتیم وقراربراین بودکه نیت خیرداشتم سرسامان بگیرم .
قبل رفتن به کوچه اون خانم که نذری برده بودم تلفنی دراطلاع بودکه داخل کوچشون منتظرم بیاد نذری رابدم هرچقدتماس گرفتم جواب نمیداد.بعدازنیم ساعت موتورسواری امد باشمشیرماشین وخودبنده را ضرباتی واردکرد ....
میخاستم بدانم میتوانم بعداز نزدیک 1سال که پرونده ناقص بودشاهدنداشتم دوربین هارامامورجمع اوری نکردوتهدیدکردرضایت ندم پرونده منوناقص میکنه .میخاستم اطلاع پیداکنم میتوانم لایحه اضافه کنم که پرینت خط اون خانم باموتوری را دربیارن چطوراون موتوری فهمیده بودمن داخل کوچه اون خانم هستم .بدلیل اینکه 2شب قبل بااون موتوری دعوای لفظی داشتیم
باتشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.پیگیری کنید و از هر راهی که میتوانید امتحان کنید.امکان پرینت بعداز یکسال نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باسلام احتمالا مشمول مرور زمان شده باشد و پرینت یکسال قبل امکان پ یر نمیباشد