مشاوره حقوقی رایگان - به همجنسگرا بودن همسرم شک دارم

تازگی ها متوجه شده ام شوهرم از نوازش قسمت پشت بدنش لذت می بره و حرکات و حالاتی مثل مردان همجنسگرا نشان میدهد و لذتش را از آن قسمت کاملا مشاهده می کنم . اما هیج ضعفی در رابطه جنسی با خودم ندارد . خیلی هم علاقه دارد و سیر نمی شود . تا حالا بهش شک نکرده ام که با مردی رابطه داشته باشد . بیشتر به زن تمایل دارد ولی نشانه های مفعول بودن دارد .
کیفیت اسپرمش برای بچه دار شدن ضعیف بود بچه دار نشدیم . نمیدانم آیا این موضوع ارتباطی به مورد مطرح شده دارد یا خیر
نمیدونم چرا ناراحت نیستم از این موضوع . بیشتر به رابطه با زن دیگه و خیانت به خاطر زن حساسم . حتی اگر با مردی ببینم باز هم ناراحت نمیشم ولی حتی پیام دادن به یه زن یا دختر برام غیر قابل تحمله
طوری از نوازش اون قسمت لذت می بره که منو هم تحریک می کنه
ایندفعه به دو جنسه بودن خودم شک می کنم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
به مشاور و همچنین به روانپزشک مراجعه نمایید