مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی و اقدام به خودکشی

سلام.من و همسرم از بدو ازدواج مشکل داشتیم ولی چون فامیل هستیم و به اصرار واسطه ها،زندکی رو ادامه دادیم.الانم یک دختر 5 ساله داریم.زنم اصلا نمیتونه خودش رو کنترل کنه و با کوچکترین بحثی شروع میکنه به انواع توهین و فحاشی و.... به خودم و خانوادم.چندین بار اقدام به خودکشی با قرص و سم کرده که البته قرصها بی خطر بودن و سم خوردنش هم با کوتاه اومدن من ناموفق بود و نذاشتم سم بخوره.دیشب خودشو از تو ماشینم که درحال حرکت بود، انداخت بیرون ک سرش آسیب دید و اورژانس بردش بیمارستان.من الان اصلا احساس امنیت ندارم ک باهاش جایی برم.هر لحظه احتمال اینکه خودش رو از ماشین بندازه بیرون یا بپره جلوی یک ماشین یا روشهای دیگه خودکشی هست.اصلا نمیتونه ناراحتیش رو کنترل کنه.دائما هم میگه کاش بمیرم راحت شم.
من واقعا نگرانم. دلایل ناراحتی هم خواسته های مالی بیش از حد همسرمه.توقع داره هرچی بگه بگم چشم.با اینکه خونه خوبی داریم،ماشین خوبی داریم و.... ولی منم یک کارمند هستم و واقعا توان اجابت همه خواسته هاش رو هم ندارم ولی ایشون درک نمیکنه و میگه وظیفته و....
دیگه واقعا زندکی برام سخت شده

چیکار کنم ک اولا این مشکلات پیش نیاد و ثانیا اگه اقدام به خودکشی کنه و موفق بشه ،چیکار کنم مسئولیتی برا من نداشته باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتونید اقدام کنید برای اثبات محجوریت ایشان
و حکم محجوریت همسرتون رو بگیرید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود بهتراست ریشه مشکلات را با مشاور روان درمانی حل کنید چون باتوجه به داشتن فرزند خردسال سلامت روان و جسم مادربسیار مهم است و در صورت لزوم با مصالحه از راهنمایی متخصص حقوق خانواده بهره مند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود به مشاور خانواده مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ مسئولیتی در خودکشی همسرتان بر عهده شما نیست در خصوص مشکلات بهتر است با روانشناس یا مشاور خانواده نیز مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به سابقه گذشته او و شهود استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مشاور خانواده مراجعه نمایید همسر شما بیمار است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است بدوا این مسائل را با مشاور خانواده در میان گذاشته و از ایشان درخواست راهنمایی داشته باشید فارغ از این مسائل می‌توانید به صورت توافقی اقدام به طلاق نمایید