مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی و نصب آلاچیق در باغ

با سلام من زمینی به متراژ 1800 مترخریداری و مجوز باغ گرفته و درخت کاشته م پشت و کنار باغ فنس کشی شده برای من مجوز فنس نمی‌دهند جهاد اعلام کرده‌ باید 3500 متر باشد امکان داره کاری بکنم؟ و آیا میتونم یه آلاچیق آهنی کوچیک داخلش نصب کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مقررات منطقه مورد لحاظ قرار بگیرد اما باز کردن 1 اتاق نگهبانی اصولا مانعی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بابت ان متراژ زمینی که مبایعه نامه دارید میتوانید فنس کشی کنید و تصرف قانونی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستگی به قوانین و مقررات منطقه و شهرداری دارد که در این مورد چه اجازه‌ای صادر می‌شود. به طور کلی، در بسیاری از مناطق برای نصب فنس در باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی، نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح و شهرداری وجود دارد. اگر شهرداری برای فنس کشی به ارتفاع 3500 متر مجوز صادر نمی‌کند، بهتر است با شهرداری یا مراجع ذی‌صلاح در این زمینه مراجعه کنید و با آنها در مورد شرایط و محدودیت‌های مربوط به فنس کشی در منطقه خود صحبت کنید.

در مورد نصب آلاچیق آهنی کوچک نیز باید با شهرداری و مراجع ذی‌صلاح مراجغه کنید. برخی از مناطق ممکن است محدودیت‌هایی در مورد نصب سازه‌های آهنی داشته باشند و برخی دیگر نیز اجازه نصب آلاچیق را با شرایط خاصی صادر می‌کنند.

به همین دلیل، بهتر است با مراجع ذی‌صلاح و واحد شهرداری خود تماس بگیرید و از آنها در مورد مقررات و شرایط مربوط به فنس کشی و نصب سازه‌های آهنی در باغ‌های شما سوال کنید.