مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار

سلام
من سال گذشته با خانمی تصادف کردم متاسفانه ایشان فاقد بیمه نامه بودند و قرار شد مبلغ خسارت را نقدا پرداخت نماییند. ولی میسر نشد لذا بنده شکایت کردم و ایشان محکوم به پرداخت شدند. بعد ابلاغ رای درخواست اعسار دادند، با وجود درخواست بنده بابت استعلام دادگاه بدون انجام استعلام با شهادت شهود رای بر اعسار و تقسیط محکوم به دادند. حال اینکه همسر ایشان صاحب 3 ماشین بوده و ماشین مورد تصادف در اختیار همسر با قیمتی حدود 1 میلیارد می باشد. با وجود اینکه این خانم مسافرت خارجی داشته اند و وضع مالی خوبی دارند. چطور می توانم در این مرحله که هنوز رای اعسار قطعی نشده درخواست استعلام دارایی بدهم. و چطور مز توانم قاضی را مجاب کنم که ایشان وضع مالی خوبی دارند.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وضع تمکن و ملائت مالی محکوم علیه استعلام سه گانه میشود نه همسرشان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید ادله خود را ارائه بدهید تا مورد بررسی قرار بگیرد