مشاوره حقوقی رایگان - سلام اگر میشه منو راهنمایی کنید ممنون

من در سال 1400البته اواخر سال جایی مشغول به کار بودم تا اینکه در تعطیلات عید نوروز یکی از دوستان قدیمی من ازم درخواست کرد و اصرار کرد که به عنوان سرپرست فروش براش کار کنم و حقوق ومزایا خوبی پیشنهاد کرد که من بهش گفتم من الان جایی دیگر مشغول به کار هستم و نمی تونم که با اصرار زیاد و دادن تعهد به اینکه من با پورسانت فروش کلی شرکت وحق سرپرستی و غیره ایکس تومان بهت حقوق میدم و البته فروش جداگانه خودم هم پورسانت جداگانه میگیرم ما رو راضی کرد که براش کار بکنیم که همین اتفاق افتاد بعد من یه قرارداد یکساله باهاش بستم که متاسفانه به خاطر رفاقتی که باهاش داشتم قرار داد رو نخونده امضا کردم تو این یکسال روی هیچکدوم از تعهداتش نموند به طوری که یه مدت اصلا حقوق نمی‌داد واگر حقوقی میداد پورسانتی دریافت نمی‌کردم ومن به خاطر اینکه عیالوار هم بودم مجبور میشدم به پول مشتری دست بزنم البته از این آقا هم طلب داشتم آخر سال هم بدون یک هزار تومان پرداختی چندان عیدی پاداش وسنولت وحقوق چهار ما مجبور شدم از کنارش بیام بیرون و مقداری از پول شرکت که توی بازار بود رو جمع آوری کنم وخرج بدهکاری که داشتم وخرج زندگیم کنم حالا اون بنده خدا رفته وسفته من رو اجرا گذاشته و جلوی حسابم رو بستن پیشش که رفتم و در مورد قولایی رو که به من داد باهاش حرف زدم همه رو منکر شد و میگه باید پول منو بدی هرچی بهش میگم بیا پای حساب کتاب نمیاد می‌دونم اگر الان بیاد پای حساب کتاب احتمال اینکه من ازش طلبکار بشم هم هست البته من یه فیش حقوقی که مهر شرکت خورده وکل تعهداتش توی اون قید شده رو هم دارم آیا از این طریق هم میشه طبق فیش حقوقی حق حسابم رو بگیرم یا نه ممنون ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است