مشاوره حقوقی رایگان - خودرو امانتی

باسلام
بنده سال 90یه پراید که لیزینگ بود و بنام خودم بود دادم به یکی از دوستام گفتم کار کن قسطش رو بده به مقداری برای امرار معاش بمن بده از اون سال تا به الان یک قسط هم برای شرکت نداده تمام حسابم مسدود شد خودم رفتم شرکت پرداخت کردم سند را تحویل گرفتم همین حال همون سال 93به بعد خودرو داده بود به شخص دیگه ای اونم میگه رفته پارکینگ تمام پارکینگ را گشتم نبود دیدم امروز اسمس خلافی اومد در شهر آمل متوجه شدم ماشین درحال تردد الان میتونم شکایت کنم قاضی نمیگه این همه سال کجا بودی؟منو راهنمایی کنید خودرو. چطوری من توقیف بزارم هیچ قولنامه ویا محضری نرفته بودیم بصورت امامت دادم خیلی گیرم کمک کنید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست استرداد خودرو ومطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت شخصی که خودرو را به ایشان سپرده اید بدهید.تامین خواسته هم هزمان بادادخواست ثبت وخودرو را توقیف نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دهید
و اظهارنامه بفرستید برای برگرداندن در نهایت شکایت خیانت در امانت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید