مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر فحاشی

سلام فحاشی در انزار عمومی از طرف کسی باشد
حکمش چیست
وچگونه می شود شکایت کرد
همسایه دیوار مشترک با منزل ما دارند منزل ما جنوبی وهمسایه منزل شمالی دارندپنجره به سمت حیاط ومنزل ما باز کرده البته حیاط خلوت دارندولی شیروانی زدن سمت منزل ما پنجره ها دومتر بازشو هستند تعداد متعدد ساخت منزل مربوط دودهه قبل هست اخیرا ساکنین جدید به این ساختمان آمده اند
مزاحمت همسایه
نگاه کردن به منزل
ریختن زباله
ودرصورت اعتراض به موارد فوق طرف فحاشی وتهمت زدن به نوامیس دارن
برای شکایت راهنمایی کنید لطفا
هم برای بستن پنجره ها
هم زباله ریختن
هم نگاه کردن به منزل وحیاط
وهم فحاشی رکیک وناموسی
ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مجازات فحاشی جزای نقدی وتهمت وافترا 6ماه حبس.شکایت کنید وباشهاذت شهود قابل اثبات است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر ‌خدمات قضایی دادخواست به طرفیت همسایه اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
با 195تماس بگیرید گزارش دهید
تحت عنوان توهین و افترا نیز قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نوع آن دارد شلاق یا جزای نقدی