مشاوره حقوقی رایگان - کم شدن سن دختر

ایا میشود سن دختر رو کم کرد باتوجه به این ازدواج نکردم مسائلی از جمله فوت پدر مادر اتفاق افتاده و اینجانب با توجه به مشکلات نتونستم ازدواج کنم الانم که موردی پیش میاد سن پسر کم هست و این موضوع منو عذاب میده خواهشن میشه کاری کرد 40 سال هشتم از تهران این موضوع خیلی منو افسرده کرده با هر کسی میرم سن پسر پایین هست و وقتی سنو میفهمن میرن چون به چهره ام نمیاد ازتون میخوام اگر راهی هست منو کمک کنید ممنون از تون

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

تحت شرایطی و با آزمایشات خاصی قابل رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده چنین امکانی وجود ندارد.
اگر امکان تغییر سن وجود داشت خیلی از خانم ها اقدام می کردند.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام نمی‌شود مگر اینکه موقع زایمان اشتباه نوشته شده باشد