مشاوره حقوقی رایگان - حکم شلاق

چطور میشود حکم 64 ضربه شلاق رو خرید؟

پاسخ ها :

تبدیل شلاق به جزای نقدی خرید شلاق شلاق

سوالات مرتبط

یکسال حبس تعزیری و 20 شلاق تعزیری
با همسرم چندسال اختلاف داشتم حالا که برگشتم متوجه شدم که داخل اتاق خواب و حال و اشپز خانه دوربین چشمی نصب کرده است که مامور صورت جلسه کرد و هارد را تحویل قاضی داد...قاضی هم یک سال حبس تعزیری و 20شلاق ...
قیمت شلاق تعزیری
سلام قیمت 99تا شلاق تعزیری در 1402 چه مبلغی میشه؟...
تبدیل شلاق به جزای نقدی
من 17 سال دارم و به 75 ضربه شلاق محکوم شدم و بابت این هفت میلیونو پونصد هزار تومن جریمه دادم ایا درسته یعنی هر شلاق 100 هزار تومن؟...
خرید حکم شلاق
در موضوع محکومیت مردی در قم به جرم دزدی بادام زمینی، آیا دیگران می توانند با پرداخت نقدی، به صورت گروهی حکم شلاق متهم را بخرند؟...
تبدیل شلاق به جزای نقدی
باسلام پدربزرگ من پیرمردی 72 ساله است به جرم تهدید محکوم به 38 ضربه شلاق تعزیری شده است آیا امکان دارد بخاطر عدم سو سابقه کیفری و سن بالا شلاق تبدیل به جزای نقدی شود...