مشاوره حقوقی رایگان - خارج شدن از کشور با پرونده باز

باسلام من 8ماه پیش با موتور از خلاف زدم به یه ماشینی راننده چیزیش نشد فقط من اسیب دیدم یک ماه تو کما بودم اونم رفته شکایت کرده که خسارت ماشینش رو بگیره الان بخوام از کشور خارج بشم توی پلیس ناجا توی سیستم بزنه برای عدم سوء پیشینه پرونده من بالا میاد ایا یا نه.اخه من توی سامانه ثنا میزنم پروندم بالانمیاد

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
سوء پیشینه ارتباطی به ممنوع الخروجی ندارد.
می توانید از سایت گذرنامه، از ممنوع الخروج نبودن خود مطمئن شوید. هرچند در این باره بعید است برای شما دستور ممنوع الخروجی صادر شده باشد