مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام
یکی از دوستان با موتر سیکلت من سوار کرد که برساند در راه تا ماشین کلانتری را دید اقدام به فرار کرد بنده تا دیدم داره از پلیس فرار میکنه پریدم پایین وبه نشانه من تسلیم هستم و خلافی نکردم دستم بالا بردم مامورین اصلا توجهی به من نکردن وبه دنبال موتور رفتن مقداری جلوتر موتر و راکب ومقداری مواد مخدر پیدا کردن وانها را بردند موتور سوار رفته پیش قاضی گفته مواد از اونه که پیاده شد. اگر راهنمای کنید خیلی ممنون میشم.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ابلاغیه برای شما ارسال شد شما باید حتما همراه با ضامن ، در جلسه دادرسی شرکت نمایید
و دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده برای شما مشکلی پیش نمیاد