مشاوره حقوقی رایگان - خرید شفاهی ملک

حدود 70 سال پیش دامادی ساختمانی را از پدر خانمش به صورت شفاهی میخرد پدر خانم میمیرد داماد هم بعدا می میرد این ساختمان را وراث داماد بین خودشان تقسیم میکنند مدتی زندگی میکنند طرح هادی اجرا میشود 90 درصد ان به جاده تبدیل میشود ان قسمتی که مانده در تقسیم نامه متعلق به احدی از وراث ان داماد است رفته سند بگیره متوجه شده این ساختمان سند دارد به نام پدر خانم هست اگر این سند ارائه بشه وراث دیگر پدر خانم متوجه بشوند میایند و ادعای ارث میکنند و میگویند ما طبق سند ارث میبریم د سوال اینجاست خرید خانه شفاهی بوده قول نامه نداریم از خرید خانه 70 سال گذشته تخریب هم شده سی سال پیش طرح هادی حالا چه اتفاقی می افتد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اعلام کنید که پدرتان با سند عادی قولنامه ملک را خریداری کرده و کاغذ قولنامه گم شده یا در آتش‌سوزی و یا مواردی از این قبیل از بین رفته است و با توجه به تصرف چند ساله ای که دارید می توانید با معرفی دو نفر شاهد دادخواست اثبات معامله و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث متوفی بدهید.
با توجه به اینکه چند سال است ملک از قدیم در تصرف شما و پدرتان بوده دادگاه ادعای وراث متوفی را قبول نمی کند.