مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام
سه سال پیش زمینی را بصورت قولنامه بنگاهی از شخصی خریدم که قرار شد ظرف دو ماه زمین را تفکیک کرده(زمین بزرگ بوده که به قطعات کوچک تجاری و مسکونی تقسیم شده) و با تغییر کاربری به مسکونی به من تحویل دهد و سپس در محضر بصورت وکالت محضری بنام من کند و بقیه پولش (حدود 25 درصد باقیمانده) را بگیرد و البته مبلغی بعنوان جریمه تاخیر تعیین شد. زمین بنام شخص نبود و بصورت وکالتی خریده بود که به مشکل خورد و کار با طرفش به دادگاه کشید و 3 سال طول کشید تا رای به نفع او شد. و بعد شخص فروشنده و بنگاهی سند را بنام همسرش و بنگاهی منتقل کرده و الان می‌گوید فقط در محضر بنامت میکنم و نه حاضر است تفکیک کرده و تحویل دهد و نه تغییر کاربری بدهد(زمین در سند باغی است ولی باغ نیست) و جریمه تاخیر را هم نمی‌دهد که بیش از طلب باقیمانده او هست. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که