مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

سلام وقت به خیر
من به مدت 18ماه مسئول واحد مدارک پزشکی بودم به خاطر یکسری مشکلات اداری و فشار روحی که باعث تشدید بیماری ام میشد مجبور به استعفا شدم ولی هنوز در همان واحد با همان کارها مشغول به انجام وظیفه هستم .
آیا جانشین بنده میتواند پست مرا بگیرد؟ با توجه به اینکه ایشان پرونده تخلف اداری و فساد اخلاقی دارد.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به نظر نهادهاي ناظر و مديران دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

در مورد تنزل پست و جانشینی، باید به قوانین و مقررات شرکت یا سازمانی که در آن کار می‌کنید، توجه کنید. برخی سازمان‌ها قوانین خاص خود را برای تنزل پست و جانشینی تعیین کرده‌اند و باید به آن‌ها عمل کنید.

در مورد تخلفات اداری و فساد اخلاقی جانشین شما، اگر این تخلفات به صورت رسمی ثبت شده و بررسی شده‌اند، شاید این موضوع بتواند تاثیری در تنزل پست شما داشته باشد. اما اگر این اتهامات هنوز بررسی نشده‌اند و فقط گفته شده‌اند، باید به تحقیقات قضایی و رسمی منتظر بمانید.

در هر صورت، بهتر است با واحد منابع انسانی سازمان یا شرکت خود تماس بگیرید و اطلاعات دقیقی در مورد شرایط تنزل پست و جانشینی در آن سازمان دریافت کنید. همچنین، اگر تخلفاتی از جانب جانشین شما به شما اطلاع داده شده است، می‌توانید به واحد مربوطه اعلام کنید و درخواست بررسی و رسیدگی به آن‌ها را داشته باشید.