مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

با سلام.من مستاجر هستم و 2روز است که قرار داد به پایان رسیده.مالک برای قرارداد جدید حدود 150٪ درخواست افزایش داشته.من با استناد به چه قانونی میتوانم قرار داد خود را با نرخ 25٪ برای یکسال دیگر تمدید‌کنم؟آیا مالک میتواند حکم تخلیه بگیرد؟من با افزایش 25٪ مشکلی ندارم و همچنین تمام تلاش خودم رو برای حل مسئله با مالک کردم ولی مالک فقط با افزایش 130 تا 150 درصد حاضر به بستن قرارداد جدید است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که موجر دادخواست تخلیه داد شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
مبلغ افزایش اجاره بها را نیز به حساب موجر پرداخت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.با اتمام مدت اجاره باید تخلیه کنید.متاسفانه بخشنامه 25 درصدی برای سالهای گذشته بود