مشاوره حقوقی رایگان - قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دولت

با سلام و احترام بر اساس قوانین جاری کشور و قانون رسیدگی به تخلفات اداری آیا هیات های رسیدگی به تخلفات اداری میتوانند به محکومیت های کیفری کارمندان( توهین جزای نقدی) که ریشه خانوادگی داشته باشد و خارج از زمان و مکان اداره به وقوع پیوسته باشد و یک بار هم در دادگاه رسیدگی شده باشد و همچنین خارج از وظایف شغلی و اداری باشد و در حریم و خانه کارمند اتفاق افتاد باشد رسیدگی کنند و مجازات اداری صادر کنند؟ ایا هیات های تخلفات اداری صلاحیت رسیدگی به این مورد را دارند یا نه؟ در دیوان طرح شکایت کردم شعبه بدوی دیوان شکایتم را رد کرده و اعلام داشته رسیدگی به ارا هیات های تخلفات اداری الزاما شکلی است و رای هیات تخلفات اداری از نظر شکلی صحیح است.. الان فقط مرحله تجدیدنظر را پیش رو دارم در دادخواستم به چه مواردی اشاره کنم ؟ ایا رسیدگی ماهوی انجام میدهند یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

قانون رسیدگی به تخلفات اداری تخلفات اداری کارکنان دولت