مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کارمند بازنشسته

با سلام و ادب.
در صورتی که کارمند بازنشسته ای در زمان اشتغال، مرتکب تخلفی شود و پس از بازنشستگی کشف شود؛ آیا می تواند بر اساس قانون تخلفات اداری، در هیات رسیدگی به تخلفات اداری به تخلف نامبرده رسیدگی کرد؟ در صورتی که نشود رسیدگی کرد، آیا سازمان باید در دادسرا طرح دعوی کند؟
با تشکر از راهنمایی های ارزنده شما.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به موضوع تخلف دارد،تخلف تاثیردراستخدام داشته ویا....