مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی مشاع

باسلام بنده یه زمین زراعی دارم که پایین زمینم یه جوی مشاع میان باغی و جوی اصلی هم نیست بلکه یه شاخه جدا شده از جوی اصلی قنات میباشد قرار دارد .بعداز مزاحمت وتردد باوسایل نقلیه همسایه پایینی در زمین من ونصب پل روی جوی مشاع توسط همسایه که اقدام به تردد وایجاد راه کرده بود من بیل مکانیکی بردم ویک متر به جوی مانده را کانال زدم وراه وسیله نقلیه را حذف کردم.حالا طبق عرف محل همه نیم تا یک متر حریم گذاشته اند منم یک متر گذاشتم.حالا هر روز ایجاد مزاحمت میکند وامروز رفتم دیدم گچ ریخته دو متری جوی ومیگه کارشناس منابع ریخته درصورتی که اصلا مگه میشه کارشناس بدون من نظر بده وگچ بریزه.زمانی که شکایتی در دادگستری نبوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی گزارش گردد

و بعد باید دادخواست رفع ممانعت
از حق ارتفاق و اعاده وضع به حالت سابق را به طرفیت همسایه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست تامین دلیل انجام دهید تا توسط کارشناس محترم رسمی دادگستری موضوع کارشناسی شود و بعد از آن با توجه به نظریه کارشناسی دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بدوا تامین دلیل نمایید
و
سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده ادعای همسایه شما مبنی بر اینکه امور آب کچ ریخته کذب است و چنین امکانی وجود ندارد.
حریم جوی آب با شرایطی که شما اعلام کردید اگر جوی آب عمومی باشد از هر طرف نیم متر و اگر جوی آب حجم زیادی داشته باشد از هر طرف یک متر حریم دارد.
در صورت مزاحمت شما می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.