مشاوره حقوقی رایگان - طلاق. ازدواج مجدد. مهریه

سلام
من خانمم تمکین نمیکنه و طبق حکم دادگاه نفقه بهش تعلق نمیگیره. و همچنین طبق حکم ازدواج مجدد بنده از طرف دادگاه صادر شده.
سوالم اینجاست . من توانایی پرداخت مهریه ندارم و نیاز به همسر دارم . ولی خانمم توافقی طلاق نمیگیره و به زندگی هم برنمیگرده.
و با توجه به این شرایطم هیچ کس قبول نمیکنه با من ازدواج کنه.
من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

مطابق شرايط سندازدواج مسيول مستقيم تعهدات قراردادي خود مي باشيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در هر صورت باید مهریه همسرتان را به صورت اقساطی که دادگاه تعیین کرده پرداخت کنید.
بعد از چند سال همسرتان هسته شده و با شنا توافق خواهد کرد.
شما فعلاً می توانید به صیغه موقت نیاز خود را برطرف کنید، در زمان ازدواج می توانستید مهریه تعیین نکنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که از مشاورین خانواده کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مهریه باید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساط بپردازید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر توانایی پرداخت مهریه را ندارید می بایست دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم دادگاه صادر کننده رای محکومیت به پرداخت مهریه ، تقدیم نمایید .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

مهریه را قسطی کنید سپس درخواست طلاق بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه حق مسلم زوجه است و زوج مکلف به پرداخت آن است . اما نحوه پرداخت مهریه می تواند به شکل اقساطی صورت گیرد و لازم نیست که به شکل یکجا پرداخت شود . برای این کار لازم است که در صورتی که همسر شما ، اقدام به مهریه از طریق دادگاه کردند ، دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت مهریه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .از لحاظ این که شخصی هم قبول نمی کند که با شما تحت این شرایط ازدواج کند ، به هر حال شما می توانید اقدام به طلاق یک طرفه کنید و اقدام به اهم و مهم کنید و ببینید کدام موضوع برای شما از اهمیت بیشتری برخوردار است ؟!