مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب با شرکت

بنده حدود 7 ماه است که از شرکت قبلی تعدیل شده ام ولی تا کنون شرکت مبالغ سنوات, مرخصی و باقیمانده حقوق را پرداخت نکرده و هر بار که جهت پیگیری تسویه حساب تماس می گیرم وعده هفته های آتی را می دهند .
در صورت شکایت در سامانه وزارت کار آیا شرکت با توجه به نرخ حقوق امسال باید مطالبات را واریز کند یا مطابق سال قبل ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
به نرخ روز خیر...