مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق واحد اپارتمان

سلام
بنده طبقه اول ساختمان هستم و سازنده اسانسور را ناقص بوده و تکمیل نکرده و برخی اهالی جمع شدن و با هزینه خودشان راه اندازی کردن البته اسانسور غیر استاندارد و فاقد بیمه.اما بنده شریک این کار نشدم گفتم باید اساتسور استاندارد نصب کنید و قبول نکردن و برق سه فاز غیر مجاز وصل کردن برای آسانسور و کنتور تکفاز برق واحد من جدا و کنتور بنام خودم هست و بدهی هم نداشته هیچ وقت،اما اداره برق آمده برق کل ساختمان و برق واحد من را هم قطع کرده و کابل را جمع آوری کرده،آیا اداره برق کارش درست بوده که برق واحد من را قطع کند؟لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر خیر شما میتوانید از اداره برق حضورا مورد را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت ، اقدامات سایر واحد ها ، در اصطلاح ، به نام شما نیز نوشته شده است و به این دلیل است که اداره برق اقدام به قطع برق واحد شما را نیز کرده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما چندبار تکرار شده است و پاسخ خود را دریافت کرده اید.