مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی ترانس 20 کیلو ولت و تیر چراغ برق

با سلام.من یک زمینی دارم که دارای 2 نبش است. از یک سمت کوچه 6 متری و از سمت داصلی به کوچه 10 متری وصل است. اداره برق در اطراف زمین 3 تیر برق که 2 تای اون نگهدارنده ترانس 20 کیلو ولت است نصب کرده است. الان برای ساخت و ساز من از هر دو طرف باید عقب نشینی داشته باشم در صورتی که ملک بنده عقب نشینی شده و حریم کوچه ها را رعایت کرده است. الان اداره برق مجاز است این تعداد تیر برق اطراف یک زمین نصب کند؟ ایا میتوان از اونها شکایت کرد که ترانس و 2 تیر حامل اون رو که دقیقا وسط بهر ملک نصب کردن رو به نبش ملک منتقل کرد؟ به دیوان باید شکایت کرد یا به دادگستری؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که احساس می کنید که اداره برق دجار تخلف شده است ، می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در وهله اول بهتر است مشکل به وجود آمده را مستقیما با اداره در میان بگذارید گاهی اوقات اختلافات پیش از طریق مراجعه به اداره برق حل و فصل می شود و نیازی به شکایت قانونی نمی باشد. اداره برق سامانه ای را به همین منظور در نظر گرفته است تا شهروندان هر گونه انتقاد یا اعتراضی در این زمینه دارند، مطرح کنند. اگر به نتیجه نرسید در دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره برق موضوع را پیگیری کنید