مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوجه

سلام
من خانه ای که بعداز 24سال زندگی مشترک با دریافت ارثیه پدری خریدم بدلیل فوت فرزندم و تمایل برای شادی همسرم بخواست ایشان بنامش کردم
حالا بعد از 27 سال زندگی چند ماهیست ترکه کرده و درخواست طلاق داده
میگه خونه هم بخاطر زحماتی که کشیدم حقمه
همه اطرافیان شاهدند که ماجرا چه بوده
آیا می‌تواند خانه را تصاحب کند؟
ممنون
در ضمن موارد مشکوکی ازش دیده ام اما بخاطر آبروی خودم وپسرم پیگیر نشدم
باتوجه بااینکه ایشان بدون اجازه من هرجا دلش بخواد میره و....
چکارش کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست رجوع از هبه را مطرح نمایید
و اثبات نمایید که انتقال خانه در قالب قرارداد هبه بوده است
و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دعوا را اثبات نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طبق قانون دولت کسی را مالک می شناسدکه ملک دردفتراملاک به نامش ثبت گردیدباشد،باتوجه به اینکه سندرابه نام ایشان انتقال داده اید منزل متعلق به ایشان می باشد،مگراینکه اثبات نماییدمعامله صوری بود که بایستی دادخواست ابطال سندر اتقدیم نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

پرونده نیاز به بررسی دارد، لیکن دادخواست رجوع از هبه به نظر قابل دفاع باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید از رجوع از هبه بدهید.