مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق از کار بمدت 25 روز

سلام خسته نباشید .عرض کنم بنده الان بمدت 12سال هست کارمند بیمارستانم یک روز همراه پدرم برادر رفتیم بیرون از شهر وقت برگشتن چند کیلومتری حیوانات اهلی مثل شتر جاده را مسدود کرده بودن امبولانس بیمارستان جای دیگه ک سرعتش بالا بود اومد ب سمت ما ترمز کشید باعث شد ماشین ما منحرف بشه برخورد کنه ب پل کنار خیابان سر من خورد ب ستون ماشین دستم پا همینجوری حالت گیچ منگی دستم داده بود از ماشین پیاده شدم فقط ب طرف راننده امبولانس گفتم مثل انسان رانندگی کن این چ وضع ش شما ک بیماری نداری داری خالی برمیگردی اون با دویدن اومد تو سینه ام هل داد بعد دیگه هیچ درگیری نشد ن خسارتی ب امبولانس خسارت ما دیدیم بعد گذشت کردیم رفتم بیمارستان واسه معاینه ی ی سرم دادن بعد من خیلی درد میکشیدم روی تخت فقط گفتم شما همکار بنده هستی یکم بیشتر تلاش کنید سرم درد داره پاهام فقط داشتن با گوشی بازی میکردن منم گیچ بودم بهشون گفتم حیف پرستار ک شما باشید. حالا روز بعددش رفتم سر کار .حراست شبکه پیام داده شما لغو قراداد هستی از استان زنگ زدن امبولانس شاکی هست .سوالم اینکه این مشکل خارج از محیط کار من پیش اومده با امبولانس بخاطر بی احتیاطی من بیمارستان فقط واسه مداوا اومدم ایا ایشون میتونند مشکلی ک خارج از بیمارستان محیط کار بوده ببنده را معلق کنند 4دفعه رفتم استان هیچکس پاسخ گو نیست اونم شفاهی گفته ن نامه کتبی اصلا نمیزاره حرف های من شنیده باشه من چکار کنم کجا اقدام کنم الان 20روز هست تعلیق هستم گرفتارم لطفا راهنمایی کنیید تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تعلیق از کار فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد
و شما پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مشمول قانون کار هستید به اداره کار و اگر مشمول قانون استخدام کشوری هستید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.